Social media

Mensen (consumenten) communiceren veel meer dan vroeger met elkaar. De opkomst van social media is hier niet vreemd aan. Bijna iedereen is vandaag de dag met soortgenoten verbonden via toepassingen zoals facebook, Linkedin en twitter. En omdat mobiel internetverkeer steeds toegankelijker wordt, vinden de uitwisselingen van nieuws, foto's en meningen via social media 24/7 plaats.
Wat kunnen we voor je doen?
We helpen je het landschap van de social media te verkennen en het traject en de tools te kiezen die interessant kunnen zijn voor het bereiken van je doel. Zodat je investeringen in social media de gewenste return opleveren.
Hoe gaan we te werk?
Via een intake gesprek komen we te weten wat je precies wenst te bereiken via social media.
Je krijgt van ons een reeks aanbevelingen, een te bewandelen pad en prijsindicaties.
Zodat je volledig geïnformeerd kan beslissen hoe je het pad van social media wenst te bewandelen. En welke prioriteit dit in je globale strategie moet krijgen.
Wat kost het?
Naast de kost van het intakegesprek en het eindverslag (uurtarief 85 € excl. BTW), komt eventueel de kost voor het aanmaken van je facebook of linkedin pagina, en het openen van een twitter account. Dit is niet echt arbeidsintensief, dus kom je er meet een paar honderd euro wel van af. Uiteraard begint voor jou het echte werk dan pas. Want je zal toch af en toe wel inhoud moeten posten.
Your next move?
Vul het contactformulier in en leg ons je vraag of uitdaging voor. Binnen de kortste keren nemen we contact met je op. En plannen we ons eerste intake gesprek.

A light on a wall
A skateboard
Hand holding a smartphone
Copyright © 2016 Nextmove