• Site en Français Site en Français

De Nieuwe Zaak op Webwinkel Vakdagen 2017

De Nieuwe Zaak is op 18 & 19 januari 2017 aanwezig op de 11e editie van de Webwinkel Vakdagen: het jaarlijkse evenement voor iedereen die op zoek is naar mogelijkheden om meer rendement uit zijn online activiteiten te halen. Op de Webwinkel vakdagen zijn dit jaar maar liefst 11 lezingenzalen te vinden. In elke zaal wordt […]

Het bericht De Nieuwe Zaak op Webwinkel Vakdagen 2017 verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.


De Nieuwe Zaak is op 18 & 19 januari 2017 aanwezig op de 11e editie van de Webwinkel Vakdagen: het jaarlijkse evenement voor iedereen die op zoek is naar mogelijkheden om meer rendement uit zijn online activiteiten te halen.

visual-artikel-wwv17

Op de Webwinkel vakdagen zijn dit jaar maar liefst 11 lezingenzalen te vinden. In elke zaal wordt een relevant thema behandeld. Tijdens deze lezingen worden actuele cases behandeld en praktische tips gegeven. Naast aanwezigheid van De Nieuwe Zaak als exposant op de beurs, verzorgen wij twee inhoudelijke kennissessies:

 1. Een betere klantbeleving én hogere conversie door slim datagebruik
  Door: Limke Kwakkel (Koninklijke Nederlandse Munt) en Wilbert Beelen (De Nieuwe Zaak)
  Wat doe jij met het online gedrag van je klanten? Zet jij dit in voor marketingactiviteiten of laat je het links liggen? Laat je inspireren door deze klantcase.
  Meer informatie >>
 2. Kanaalconflict? Help! De kracht van een customer centric organisatie
  Door: Jurriën Kerstholt (De Nieuwe Zaak)
  In deze sessie gaat Jurriën in op het digitale transformatiemodel. Welke stappen zijn noodzakelijk om echt een customer centric organisatie te worden. Aan de hand van concrete voorbeelden neemt hij het publiek aan de hand en geeft waardevolle tips.
  Meer informatie >>

We heten u graag welkom tijdens onze kennissessies en op stand 199 om met ons van gedachten te wisselen over uw e-commerce ambities.

Meld u nu gratis aan voor de Webwinkel Vakdagen 2017 >>

Het bericht De Nieuwe Zaak op Webwinkel Vakdagen 2017 verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.


Read full article on Nieuwe zaak


Copyright © 2016 Nextmove