• Site en Français Site en Français

Vier op’n rij!

Voor het dertiende jaar op rij heeft het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uitgereikt. Voor het vierde jaar op rij behoort De Nieuwe Zaak bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland! De FD Gazellen Awards is een initiatief van Het Financieele Dagblad. De jaarlijkse awards worden uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. […]

Het bericht Vier op’n rij! verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.


fd-gazellen_visual

Voor het dertiende jaar op rij heeft het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uitgereikt. Voor het vierde jaar op rij behoort De Nieuwe Zaak bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

De FD Gazellen Awards is een initiatief van Het Financieele Dagblad. De jaarlijkse awards worden uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Op dinsdag 15 november 2016 werden de FD Gazellen Awards voor de regio Oost bekend gemaakt. Veel ondernemers uit Utrecht, Gelderland en Overijssel verzamelden zich in de Deventer Schouwburg om te horen wie de uiteindelijke winnaars zijn van de FD Gazellen 2016. In de categorie ‘middelgroot’ wist De Nieuwe Zaak net als in 2013, 2014 en 2015 ook dit jaar een FD Gazelle te bemachtigen.

Johan Keurentjes, directeur van De Nieuwe Zaak:
“Het is mooi om te zien dat we dankzij onze klanten en collega’s de groei jaar na jaar kunnen vasthouden. Door het centraal stellen van de eindgebruiker realiseren we met multidisciplinaire  teams en een agile werkwijze de businesscase van onze klanten. Deze award bewijst dat groei bijna vanzelf gaat als professionele collega’s dagelijks met passie en plezier werken aan het verbeteren van de prestaties van onze klanten.”

Het bericht Vier op’n rij! verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.


Read full article on Nieuwe zaak


Copyright © 2016 Nextmove